Kauniit päivät palaavat ja niiden mukana vastustamaton halu nauttia herkullisesta, värikkäästä ja ennen kaikkea trendikkäästä aperitiivista, kuten sosiaalisessa mediassa kaikkialla nähdään. Mutta miten onnistut tekemään kauniin aperitiivilautasen, joka saa suun vesille ja luo visuaalisesti wow-efektin? Tässä on vinkkimme, joilla voit yllättää vieraasi ilman, että se vaatii sinulta liikaa vaivaa.

Sääntö nro 1: Vaihda tekstuureja ja makuja
Jotta lautasesi olisi onnistunut ja trendikäs, panosta monipuolisuuteen. Tavoitteena on luoda kaunis harmonia suolaisen, makean, rapean ja sulavan välillä.
Juustot : Valitse ohuiksi viipaleiksi leikattu kypsytetty comté-juusto, sulava brie-juusto tai tuore vuohenjuusto. Muista jättää juustot huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen tarjoilua, jotta niiden maku pääsee täyteen kukoistukseensa.
Leikkeleet : Kuivattu lihaleike tuo herkullisen lisän ilman liikaa rasvaa. Lisää muutama viipale mietoa chorizoa tai parmankinkkua täydentämään kokonaisuutta.
Hedelmät ja vihannekset : Tuoreuden ja makeuden tuomiseksi punaiset viinirypäleet ovat välttämättömiä. Yhdistä ne viikunoiden tai omenien paloihin. Vihanneksista kannattaa valita kurkkupaloja, rapeita retiisejä ja värikkäitä kirsikkatomaatteja.
Sääntö nro 2: Huolehdi esillepanosta
Kaunis lautasellinen on ennen kaikkea esillepano, joka herättää halun maistella. Vaihda värejä, leiki volyymeillä ja älä epäröi asetella joitakin ruokia hieman päällekkäin, jotta saat esille syvyyttä.
Trendikäs vinkki : Tarjoile kaikki puulevyllä, kuten tällä Kikkerland , joka sopii erinomaisesti juustojen tarjoiluun ja sisältää 3 juustoveistä. Se tuo aitoa ja kodikasta tunnelmaa pöytään.


Sääntö nro 3: Valitse juomat huolella
Keväinen aperitiivi on myös tilaisuus tarjoilla kevyitä ja virkistäviä cocktaileja, kuten niitä, jotka ovat suosittuja TikTokissa .
Moscow Mule on varma valinta: vodka, inkivääriolutta, limemehu, tarjoillaan hyvin kylmänä kuparimukeissa, jotta se pysyy pidempään viileänä. Nämä mukit tuovat myös todellista eleganssia pöytään.
Onnistunut aperitiivi edellyttää myös sopivia laseja. Viinilasit Excellence Lehmann ovat täydellisiä viinien esillepanoon. Niiden tyylikäs muotoilu ja tilavuus tuovat esiin aromit ja lisäävät hienostuneisuutta pöytään.
Alkoholiton vaihtoehto, sitruunalla, mintulla ja vadelmilla maustettu kuohuviini, on aina hyvä valinta.
Sääntö nro 4: Pidä kaikki hyvin viileänä
Aurinkoiset päivät ovat mukavia… mutta kukaan ei pidä haaleasta juustosta tai liian nopeasti lämpenevästä valkoviinistä.
Vinkki tuoreuden säilyttämiseen : Koala-jäähdytyskotelo on ihanteellinen pitämään valkoviini- tai roséviinipullosi täydellisessä lämpötilassa koko aperitiivin ajan. Laita se muutamaksi tunniksi pakastimeen ennen kuin kiedot sen pullon ympärille.

Nyt ei muuta kuin kattaa pöytä, kutsua ystävät ja nauttia herkullisesta, trendikkäästä ja seurallisesta hetkestä kevätauringon alla ✨